Maak een afspraak
NL / EN

Fysiotherapie HOF

Zorgaanbod

zorgaanbod

overzicht

Onze
werkwijze

Vóór de eerste behandeling bij Fysiotherapie Hof vindt er altijd een intakegesprek plaats. Zo kan er zorgvuldig een beeld worden gevormd van uw klacht(en).

Reguliere
fysiotherapie

Fysiotherapie helpt mensen met houdings- en bewegingsklachten om problemen te voorkomen, of te verminderen. Zo kunt u weer zo goed mogelijk uw dagelijks leven en/of sport hervatten.

Sport
fysiotherapie

Er is natuurlijk niets zo vervelend als het niet kunnen uitoefenen van uw favoriete sport door een blessure. Sport fysiotherapie richt zich op de preventie en behandeling van sportblessures.

Sport
massage

Sportmassage is een manier om na inspanning of overbelasting het herstel te bevorderen en kan afhankelijk van wat het doel is zowel ontspannend, stimulerend en herstellend werken.

Revalideren
na een operatie

U heeft een knie-, schouder-, heup- of enkeloperatie ondergaan. Voor de revalideren na een operatie bent u bij Fysiotherapie Hof aan het juiste adres.

Tapen
en bandageren

Binnen de fysiotherapie en de sportwereld wordt er gebruik gemaakt van tapen & bandageren. Fysiotherapie Hof biedt hierin de klassieke (witte) tape en Medical taping aan.

Dry
Needling

Door middel van een speciale techniek kunnen triggerpoints aangeprikt worden met als gevolg een snelle en langdurige ontspanning en pijnvermindering in de spieren.

Shockwave
therapie

Shockwave therapie is een behandeltechniek waarbij patienten worden blootgesteld aan krachtige ‘schokgolven’ oftewel shockwaves middels een mobiel behandelpistool.

Vergoedingen
en tarieven

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Als u geen basisverzekering heeft gelden de volgende vergoedingen en tarieven.

Staat uw behandeling er niet tussen?

Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.