Maak een afspraak
Fysiotherapie Hof

Fysiotherapie Hof

Het team


Fysiotherapie Hof bestaat uit een team van 2 gepassioneerde (sport)fysiotherapeuten. Wij staan graag voor je klaar om je van je lichamelijke klachten af te helpen.

Over Stefan

(Sport)fysiotherapeut


Na het afronden van de opleiding fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven, heb ik de master sportfysiotherapie aan de SOMT in Amersfoort gevolgd en afgerond. Met deze diploma’s op zak ben ik me verder gaan verdiepen in andere specialisaties en behandelmethoden zoals dry needling en shockwave therapie.

Als fanatiek sporter doe ik al jarenlang veel persoonlijke ervaring op in de sportwereld. Naast mijn reeds opgedane ervaring als fysiotherapeut ben ik in het verleden werkzaam geweest als personal trainer en sportdocent bij de Universiteit van Maastricht. Deze ervaringen neem ik dagelijks mee in mijn werk als fysiotherapeut.

In mijn kliniek krijgt iedereen een persoonsgerichte behandeling. Geen enkele klacht is immers hetzelfde en elk individu is anders.

Ik kijk ernaar uit mijn ervaring, kennis en passie voor (sport)fysiotherapie met jou te delen.
‘Your road to recovery starts here’

 

Over Tristan

Fysiotherapeut


Ik ben een gepassioneerde fysiotherapeut die expertise, duidelijke communicatie en een gezamenlijke klachtenaanpak hoog in het vaandel heeft staan. Last van lichamelijke klachten? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Fysiotherapie Hof! Ik sta klaar om u van dienst te zijn.”

Terug naar het overzicht