MAKE AN APPOINTMENT

NL / EN

Fysiotherapie HOF

A small-scale physiotherapy practice
that focuses on service
and personal attention.

A small-scale
physiotherapy practice
that focuses on service
and personal attention.

Do you have knee, shoulder, hip or ankle problems? Do you need to rehabilitate after surgery?
Are you unable to participate in your favourite sport? Then Fysiotherapie Hof is where your road to recovery starts.

Do you have knee, shoulder, hip or ankle problems? Do you need to rehabilitate after surgery? Are you unable to participate in your favourite sport? Then Fysiotherapie Hof is where your road to recovery starts.

Fysiotherapie HOF

Treatments

Before the first treatment at Fysiotherapie Hof, an intake interview will always take place.

Fysiotherapie helpt mensen met houdings- en bewegingsklachten om problemen te voorkomen, te verminderen of te stabiliseren. Dit gebeurt door middel van adviseren, informeren en het inzetten van een doelgericht en op maat gemaakt behandelplan
Fysiotherapie helpt mensen met houdings- en bewegingsklachten om problemen te voorkomen, te verminderen of te stabiliseren. Dit gebeurt door middel van adviseren, informeren en het inzetten van een doelgericht en op maat gemaakt behandelplan
Je hebt (recentelijk) een knie-, schouder-, heup-, enkel- of wervelkolomoperatie gehad. Dat betekent in de meeste gevallen dat je gaat revalideren. Ervaring van de nabehandeling van veel operatief vergt specifieke kennis, dus is het goed te weten dat deze bij Fysiotherapie Hof voorhanden is.
Fysiotherapie Hof biedt specifieke zorg voor hand- en polsklachten. Je kunt zowel na een operatie, maar ook conservatief terecht. Wij streven er naar om je weer zo optimaal mogelijk te laten bewegen en/of je sport te laten uitvoeren.
Shockwave therapie, ook wel Extracorporale Shockwave Therapie (ESWT) genoemd, is een behandeltechniek waarbij patiënten worden blootgesteld aan krachtige ‘schokgolven’ oftewel shockwaves. Deze schokgolven versnellen het genezingsproces en dempen de pijn. Shockwave wordt veelal ingezet bij chronische peesklachten.
Dry needling kan worden toegepast als aanvulling op het fysiotherapeutisch handelen. Door middel van een speciale techniek kunnen ‘spierknopen’ (triggerpoints) aangeprikt worden met als gevolg een snelle en langdurige ontspanning en pijnvermindering in de spieren. Bij dry needling wordt een droge (dry) acupunctuurnaald gebruikt en wordt er dus geen vloeistof in de spier gespoten.

fysiotherapie hof

Treatments

First
treatment

Before the first treatment at Fysiotherapie Hof, an intake interview will always take place. 

Regular
physiotherapy

Fysiotherapie Hof focuses on service and personal attention, providing individually based treatment plans.

Sports
physiotherapy

Nothing is more annoying than not being able to participate in your favourite sport or hobby due to an injury.

Sports
massage

Sports massage therapy is geared toward athletes of every kind, from world-class professionals to weekend joggers. The sports massage technique is specific to the athlete’s sport or activity of choice.

Orthopaedic
rehabilitation

You have (recently) had knee-, shoulder-, hip-, ankle- or spinal surgery. In most cases this means that you are going to rehabilitate. The rehabilitation after surgical procedures requires specific knowledge and experience.

Medical
taping

Fhysiotherapie Hof uses the classic (white) tape and medical taping.

Dry
Needling

Using a special technique, trigger points can be punctured resulting in rapid and long-lasting relaxation and pain reduction in the muscles.

Shockwave
therapie

Shockwave therapy is a treatment technique in which patients are exposed to powerful “shock waves” or shockwaves through a mobile treatment gun.

Fees & rates

Since January 1, 2006, you no longer need a doctor’s reference to visit a physiotherapist. Physiotherapy is primary healthcare and is therefore directly accessible.

Do you have a question not covered here?

Feel free to contact us to discuss the possibilities.

The Practice

Physiotherapy Hof is located in a paramedical center in the heart of Maastricht. You can use one of our two treatment rooms, our fully equipped gymnasium and the artificial turf field in the courtyard.

The Practice

Physiotherapy Hof is located in a paramedical center in the heart of Maastricht. You can use one of our two treatment rooms, our fully equipped gymnasium and the artificial turf field in the courtyard.

Experiences
from others

Demy Janssen
Demy Janssen
18 Januari 2023
De aller beste. Stefan geeft niet op en doet er alles aan om zijn cliënten verder te helpen. Zo liep ik afgelopen november een lopersknie op, Stefan heeft er alles aan gedaan om mij terug aan het rennen te krijgen. Met succes, 4 december liep ik, volledig pijnvrij, de marathon van Valencia. Oh, en hij is ook best wel gezellig.
Viviana Camarda
Viviana Camarda
14 Oktober 2022
Ik ben zeer tevreden met de behandelingen van Celina. Tevens neemt ze ook echt de tijd voor behandeling van de patiënt en is ze zeer vriendelijk.
Luis Merino
Luis Merino
11 Januari 2021
My experience has been great being treated by Stefan. He fixed my muscle pain and I can run again painlessly. Highly recommended!
Ivo
Ivo
30 Mei 2018
In januari een traject gestart bij Stefan voor mijn onderrug blessure. Ik ben bij Stefan gekomen omdat ik vernomen had dat hij zelf veel kennis over krachtsport had en dit klopt helemaal. Door zijn uitstekende begeleiding en (herstellende) oefeningen ben ik nu weer bijna de oude. Voor krachtsporters is Stefan echt een aanrader!!
Jorien Wilms
Jorien Wilms
3 Mei 2018
Chaotisch als ik ben, was ik te laat voor mijn eerste consult bij Stefan, maar toch maakte hij nog tijd voor mij. Gelukkig maar want 2 dagen later had ik mijn eerste halve marathon. Tijdens een training 2 dagen eerder moest ik stoppen met lopen ivm zeer heftige steken in mijn knie. Tranen met tuiten dus. Per se wilde ik de halve marathon lopen en dankzij Stefan heb ik dit ook vrijwel pijnloos kunnen doen. Naast het feit dat hij mij op de hoogte stelde van ontlastende looptechnieken, de juiste nazorg en medische zalf maakte hij ook nog op zijn vrije zaterdagochtend tijd voor mij vrij om mijn knie nog even goed in te tapen voor de halve marathon. Mijn doel om mezelf klaar te maken voor een marathon binnen 10 maanden is erg ambitieus, maar met de deskundige en persoonlijke begeleiding van Stefan gaat me dit lukken. Voor mij geen andere fysio meer!
Ninih Gulikers
Ninih Gulikers
23 April 2018
Zeer professionele en persoonlijke begeleiding. Dankzij Fysiotherapie Hof heb ik mijn eerste halve marathon pijn- en blessurevrij kunnen rennen! Tevens heel flexibel wat afspraken betreft; ik kan altijd terecht wanneer het mij het beste uitkomt. Absoluut een aanrader, zowel voor sporters als voor niet-sporters!
Jasper Voorn
Jasper Voorn
14 December 2017
Heel erg tevreden met de deskundige en persoonlijke behandelingen van Stefan. Na Maanden, al dan niet jaren, eindelijk af van pijnlijke nek en bovenrug. Tevens veel praktische oefeningen mee gekregen om terugval in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader!
Cécile Vliex
Cécile Vliex
15 Augustus 2017
Na twee verkeerde diagnoses werd ik per toeval gewezen op Stefan, Fysiotherapie Hof. Ik dacht: wellicht is 3x scheepsrecht... en jawel! Na een val tijdens het hardlopen had ik een scheurtje in mijn bovenbeenspier opgelopen waardoor mijn hele marathon programma in het water liep. Ik was bang dat ik 2-3 maanden plat zou liggen maar door Stefans goeie en uiterst secure behandeling stond ik na 3-4 weken alweer in mijn hardloopschoenen en heb ik tussendoor zelfs nog twee 1/8 triatlons kunnen voltooien. Stefan luistert, is secuur, weet precies waar ie het over heeft, is professioneel en is oprecht geïnteresseerd in je! Zoek je een goeie (sport)fysio, dan zoek niet verder!

Do you have any questions?
Call or email us